Saturday, January 11, 2014

THE ULTIMATE FULL HOUSE QUIZ

I'm such a fan of Full House I could tell you each line by heart (almost every line). I've always wanted to do a quiz about the series because everyone I would find in the internet were just too easy, so this is the ultimate Full House quiz created by myself to others.

1. WHAT IS DJ'S FULL NAME?
a. Denise Joan Tanner
b. Donna Jo Tanner
c. Darla Jane Tanner
d. none of above

answer: d, Donna Jo Margaret Tanner. 

2. HOW MANY YEARS APART ARE DJ, STEPHANIE AND MICHELLE?
a. 3
b. 2
c. 5
d. 4

answer: c

3. WHO PLAYS DANNY TANNER?
a. Bob Saget
b. Robert Saghet
c. Bob Coulier
d. Robert Sagget

answer: a

4. HOW MANY SEASONS ARE THERE IN TOTAL?
a. 6
b. 7
c. 8
d. 9

answer: c

5. WHAT TEAM DOES ALEX MAKE IT IN JESSE AND REBECA'S DAYDREAM ABOUT THE TWIN'S FUTURE IN SEASON 5?
a. basketball
b. baseball
c. football mascot
d. chess

answer: d

6. WHAT ARE THE NAMES OF REBECA'S COUSIN'S FAMILY THAT COMES TO VISIT FOR THE TWIN EXPO?
a. Dick, Donna, Debby and Darla
b. Dick, Dora, Debby and Dorian
c. Dick, Donna, Diddy and Debby
d. none of above

answer: a

7. WHAT'S MICHELLE'S FIRST WORD?
a. Dad
b. cookie
c. chocolate
d. Mom

answer: b

8. HOW DID DANNY'S WIFE DIE?
a. drunk driving
b. hit by a drunk driver
c. drug addict
d. cancer

answer: b

9. WHAT IS DJ'S MOM NAME?
a. Angela
b. Donna
c. Margaret
d. Pamela

answer: d

10. WHAT IS JOEY'S FULL NAME?
a. Joseph Alvin Gladstone
b. Joseph Ernest Gladstone
c. Joseph Augustus Gladstone
d. none of above

answer: a

11. WHAT DID JESSE PUT IN THE FRIENDSHIP BOX DANNY AND JOEY KEPT FROM ELEMENTARY SCHOOL?
a. comb
b. sunglasses
c. blowdryer
d. leather jacket

answer: c

12. WHO DID DJ ALMOST TAKE TO HER PROM?
a. Dwayne's brother
b. Kimmy's cousin
c. Dwayne's cousin
d. Scott

answer: c

13. WHAT IS DWAYNE'S PASSION BESIDES PLUMBING?
a. Shakespeare
b. Music
c. Math
d. just plumbing.

answer: a

14. WHEN IS MICHELLE'S BIRTHDAY?
a. June
b. October
c. February
d. November

answer: d

15. WHY WAS ALEX NAMED THAT WAY?
a. because of Becky's father
b. sounded good
c. because of Becky's professor
d. because of Jesse's father

answer: c

16. IN WHICH COUNTRY DID JESSE'S SINGLE HIT NUMBER ONE?
a. Japan
b. USA
c. England
d. Hong Kong

answer: a

17. WHAT TITLE DID STEPHANIE WON IN HER SCIENCE FAIR?
a. Most Innovative
b. Most Biodegradable
c. Worst Project
d. none of above

answer: b

18. WHO DID JOEY OPEN AN ACT FOR?
a. Elvis Presley
b. Wayne Newton
c. The Beach Boys
d. nobody

answer: b

19. WHAT WAS THE TSHIRT'S COLOR OF THE BAY AREA TANNER'S FOR THE TANNER'S FAMILY PICNIC?
a. blue
b. white
c. pink
d. turquoise

answer: d

20. WHAT'S THE NAME OF THE INTRO SONG?
a. Full House
b. Paper Boy
c. Everywhere You Look
d. There's a Heart

answer: c

21. WHEN DID SCOTT AND DJ GOT TOGETHER?
a. Season 5
b. Season 6
c. Season 7
d. Season 8

answer: b

22. WHAT ARE JESSE AND JOEY DOING IN THE LAST EPISODE?
a. horseback riding
b. helping DJ with her prom
c. wrestling
d. recording

answer: c

23. WHAT OPTION DID MICHELLE OFFER FOR COMET'S NAME?
a. Michelle
b. Doggie
c. Puppy
d. Comet

answer: a

24. WHAT OPTION DID STEPHANIE OFFER FOR COMET'S NAME?
a. Comet
b. Stephanie
c. Mr. Dog
d. Lassie

answer: c

25. IN WHAT SEASON DID TEDDY LEAVE?
a. Season 4
b. Season 5
c. Season 6
d. Season 7

answer: c

26. WHAT COLOR IS THE TANNER'S HOUSE?
a. white
b. yellow
c. light blue
d. beige

answer: a

27. WHICH POSITION DID DANNY SIT WHEN COMMENTATING FOR THE SPORTS SECTION IN THE NEWS?
a. center
b. left
c. right
d. second to right

answer: b

28. WHAT CHANNEL DOES THE NEWS NETWORK WHERE DANNY WORKED WAS?
a. 6
b. 13
c. 8
d. 2

answer: c

30. WHAT DID THE SMASH CLUB NAPKINS SAID WHEN THE CLUB OPENED?
a. Smash Club
b. Smash
c. Smosh Club
d. Smesh Club

answer: c

31. WHAT DID JESSE MAKE FUN OF THE SMASH CLUB'S OWNER?
a. his tupe
b. his accent
c. his smell
d. all of above

answer: a

32. HOW MANY YEARS WERE JESSE AND PAM APART?
a. 3
b. 2
c. 6
d. 5

answer: d

33. WHO OF MICHELLE'S FRIENDS TEASES UNCLE JESSE?
a. Teddy
b. Denise
c. Aaron
d. all of above

answer: c

34. WHAT WAS GOING TO BE DJ'S NAME?
a. Farrah
b. Deborah
c. Pamela
d. Stephanie

answer: a

35. WHAT IS ALEX'S FAVORITE COLOR?
a. blue
b. green
c. red
d. yellow

answer: c

36. WHAT TYPE OF BEDS DO NICKI AND ALEX HAVE?
a. bump beds
b. race car beds
c. dragon beds
d. fishing boat beds

answer: b

37. WHAT WAS JESSE'S LAST NAME IN SEASON ONE?
a. Katsopolis
b. Stamos
c. Cochran
d. Harper

answer: c

38. WHERE DO THE TANNER'S LIVE?
a. San Diego
b. LA
c. San Francisco
d. Sacramento

answer: c

39. WHAT DID DANNY HAD BOXED IN THE ATTIC TO REMEMBER HIS CHILDHOOD?
a. from his aztec collection to his zorro sword
b. from his ant farm to his zorro sword
c. from his arc and bow to his zorro sword
d. from his first Ajax bottle to his zorro sword

answer: b

40. WHAT WAS THE LAST LINE OF THE SERIES?
a. "Just like we always do"
b. "We'll always be together"
c. "Just like we always will"
d. "I love you"

answer: c

41. WHO SAID THE LAST LINE?
a. John Stamos
b. Dave Coulier
c. Bob Saget
d. Candace Cameron

answer: c

42. WHO WAS A GUEST STAR IN SEASON 1?
a. The Beach Boys
b. Kirk Cameron
c. Wayne Newton
d. none of above

answer: b

43. WHO PLAYS NICKI AND ALEX?
a. Dylan and Blake Tuomy-Wilhoit
b. Dylan and Cole Tuomy-Wilhoit
c. Jayden and Cole Tuomy-Wilhoit
d. Alex and James Tuomy-Wilhoit

answer: a

44. WHAT'S THE NAME OF JOEY'S PUPPET?
a. Woodie
b. Mr. Woodchuck
c. Woodchuck
d. Chuck

answer: b

45. WHO PLAYS THE PIANO IN JESSE AND THE RIPPERS?
a. Lenny
b. Lanny
c. Larry
d. Bob

answer: c

46. WHO IS STEPHANIE'S BEST FRIEND IN MIDDLE SCHOOL?
a. Kimmy
b. Sarah
c. Madeleine
d. Gia

answer: d

47. WHO DID STEPHANIE MARRY WHEN SHE WAS 7?
a. Harry
b. Lenny
c. Teddy
d. nobody

answer: a

48. WHAT WAS MICHELLE'S TOGA COLOR IN HER KINDERGARDEN GRADUATION?
a. Blue
b. Black
c. Yellow
d. Green

answer: c

49. WHAT WAS DANNY AND JOEY'S FRATERNITY?
a. Phi Sigma Sigma
b. Delta Sigma
c. Kappa Phi Delta
d. Phi Sigma

answer: a

50. WHAT COLOR WAS THE SWEATER STEPHANIE SHURNK THAT WAS DJ'S?
a. pink
b. blue
c. purple
d. white

answer: c

51. WHERE DID JOEY'S MOM WORK?
a. Diner
b. Theme park
c. Bar
d. House cleaner

answer: b

52. WHAT'S THE NAME OF JESSE'S MUSTANG?
a. Sarah
b. Stacy
c. Sally
d. Sandy

answer: c

53. WHERE IS THE TANNER HOUSE LOCATED?
a. Boulevard St.
b. Lake St.
c. Gerard St.
d. Sun Rise St.

answer: c

54. AT WHAT AGE DID JESSE HAD HIS FIRST GRAY HAIR?
a. 28
b. 29
c. 30
d. 31

answer: b

55. WHAT DID DANNY WON A SCHOLARSHIP ON?
a. hockey
b. journalism
c. billiard
d. darts

answer: c

There are still so many more things I could ask, but it would be too overwhelming. Hope you enjoyed! :)

Feel free to comment any mistake and your scores!